-Vizita la Oncopediatria din Cluj Napoca-

Prilejuit de Ziua Internationala a Luptei contra Cancerului la Copii, pe data de 16 februarie un grup format din elevi, profesori, psiho-oncolog, reprezentanti ai Fundatiei Hans Lindner, dar toti voluntari ai programului Raza Sperantei, s-au deplasat la Cluj Napoca.

Citeşte mai departe ...

Campania “CUTIA DORINTELOR”

      Asemenea anilor trecuţi, Pogramul Raza Speranţei este întotdeauna alături de copii afectaţi de boli maligne, precum şi pe lângă familiile lor, mai ales în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Dincolo de obisnuitele cumpărături de alimente şi obiecte specifice sărbătorii, de data aceasta se mai pune şi un accent pe dorinţele şi speranţele copiilor.

Citeşte mai departe ...

Dorinta de a invata, ambitia de a nu ramane mai prejos decat colegiilor de clasa o intalnim si in randul copiilor cu afectiuni oncologice, sau a celor care au trecut peste lungi perioade de spitalizare.

Citeşte mai departe ...

Ca în fiecare an, Fundația Hans Lindner prin programul Raza Speranţei facilitează  accesul la concedii odihnitoare şi asigurarea condiţiilor prielnice recuperării copiilor cu boli maligne din județ si ale familiilor acestora.

Citeşte mai departe ...

“Vacanţa la fermă” –Vara pentru tineri, din toamnă pentru toată clasa

În aceste zile a luat sfârşit programul de vară “Vacanta la fermă”, care marchează în acelaşi timp începutul unei noi abordări pentru tinerii sătmăreni.

Citeşte mai departe ...

Ca în fiecare an, Fundația Hans Lindner prin programul Raza Speranţei facilitează  accesul la concedii odihnitoare şi asigurarea condiţiilor prielnice recuperării copiilor cu boli maligne din județ. 

Citeşte mai departe ...

Închide calculatorul, încalţă-te în cizme de cauciuc şi haide într-o vacanţa aventuroasă!
Prima săptămână activă şi aventuroasă la fermele din judetul Satu Mare a luat sfârşit.

Citeşte mai departe ...

Fundația Hans Lindner vă invită la Gala de Binefacere organizată cu ocazia aniversării a 15 ani de existentenţă  a Programului Raza Speranţei care va avea loc la Teatrul de Nord  în data de 19 aprilie 2017, de la ora 19.00.

Citeşte mai departe ...
Back to Top