Hans Lindner

ȘANSĂ ÎN VIAȚA PERSONALĂ ȘI PROFESIONALĂ

„Dacă cuiva îi merge bine, atunci ar trebui să-i ajute și pe alții să aibă parte de asta”

Picture1Am fost foarte norocoși atât în viața noastră personală, cât și în cea profesională.

Copii sănătoși - succes în dezvoltarea unei companii – noroc în multe decizii.

Drept mulțumire, am înființat fundaţia noastră din Germania, Hans Lindner Stiftung, în 1991.  Printr-o întâmplare am aflat și de problemele economice și sociale din Kigando/Uganda, dar și din Satu Mare/România. Am găsit în cele 2 locaţii circumstanțe, care se potrivesc exact scopului fundației. În ambele situații am identificat tineri, care din punct de vedere financiar și familial, au întâmpinat dificultăți. Le-am putut oferi sprijin în educația lor școlară necesară, sprijin financiar în atingerea unei autonomii personale, precum și căldura unui cămin familial, astfel am putut fi și sprijinul lor părintesc, precum și însoțitorul lor pe drumul lor profesional.

Fundația noastră din Satu Mare lucrează de 25 de ani în mod profesionist și din toată inima, sub conducerea lui Tibor Koczinger. El și colegii săi au putut să ajute în multe situaţii și în mod durabil.

Urăm echipei fundației mult succes în continuare si le dorim să fie atenți la nevoile oamenilor din toate vremurile.

Hans și Brigitte Lindner

Copyright © 2023. Fundatia Hans Lindner. | Str. Ceahlaului nr. 38 | Localitate : Satu Mare 440043 | Tel.:/Fax:+40 261-715136,+40 361-404470

Search

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii