Noi cursuri din toamnă la Fundația Hans Lindner

Avantajele de a învăţa o limbă străină sunt multiple, de la beneficii profesionale până la cele personale. Este esențial să învățăm una sau mai multe limbi străine pentru a cunoaște alte culturi, alte civilizații și pentru a privi lumea într-un mod diferit.

Experienţa noastră a demonstrat, că atât persoanele în vârstă cât și tinerii au nevoie de cunoştinţe de limbi străine. La cursurile noastre participă un număr mare de intelectuali, care în timpul facultăţii nu au dobândit cunoştinţe de bază ale informaticii sau de limbi străine.

Pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă este la fel de importantă cunoașterea unei limbi străine şi a informaticii.

Trăim, într-adevăr, într-o societate informaţională, în care tot timpul trebuie să răspundem noilor provocări, atât ca angajatori, cât şi ca angajaţi.

Multe companii străine au deschis o filială în Satu Mare și mulți vor să facă afaceri cu parteneri străini, astfel încât cunoștințele de limbi străine sunt indispensabile. Am fost contactați de mai mulți cetățeni, cărora limba maghiară și rusă sunt importante pentru munca lor, așa că aceste cursuri vor porni din toamnă.

Fundația Hans Lindner organizează din septembrie următoarele cursuri: curs de limba germană (nivel începător și avansat), curs de limba engleză (nivel începător și avansat), curs de limba rusă (nivel începător), curs de limba maghiară (nivel începător) și curs de operare calculator.

Cursurile se desfăşoară la Centrul de Training Hans Lindner, Piaţa George Boitor nr. 11, cu 2X2 ore pe săptămână, durata fiind 40 de ore, contribuția este de 400 lei pentru cursurile de limbi străine, iar cursul de operare calculator durata este de 20 de ore și contribuția 300 lei.

La terminarea cursurilor se poate obţine certificat de absolvire eliberat de fundaţia noastră.

Înscrierile se primesc până la data de 31 august 2018 la sediul fundaţiei, str. Ceahlăului nr. 38 sau online, www.fundatiahanslindner.ro secțiunea Cursuri în Satu Mare.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la telefon 0261-715136.

Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii