Casa tehnicii pentru copii

Casa tehnicii pentru copii

Centru de ateliere tehnice pentru copii și tineri

  • Fundația intenționează în viitorul apropiat să realizeze un centru de ateliere tehnice, oferind copiilor oportunitatea de a se încerca în diverse tehnici şi meserii practice.
  • Pornim cu gândul, că tinerii sunt mai deschişi și curioşi spre lucruri interesante, efervescente. De aceea dorim să edificăm un mediu în care ei să poată experimenta în realitate şi să poată dobândi abilități practice prin îndeletniciri în domeniul electronicii, mecanicii, automatizării, prelucrării metalelor, creaţiei textile, construcţiilor, ceramicii, etc.).
  • Centrul de ateliere se va clădi nu numai pe seama materialelor de construcţii, ci și pe seama parteneriatelor, pe care intenționăm să le încheiem cu firme / companii/bresle sătmărene, care sunt active şi sunt recunoscute ca fiind exemplare astăzi în sectoarele lor de activitate.

Centrul va fi astfel rezultatul unui efort de tip “PARTENERIAT”.

  • Căutăm părțile interesate în acaestă colaborare.
    Contactaţi-ne la telefon (Boros Hermina: 0760-723224) sau trimiteți-ne un e-mail la adresa office@fundatiahanslindner.ro .

Suntem convinși că un viitor sigur atât pentru tineri, cât și pentru companii poate fi construit numai pe seama unei rețele  de cooperare calitativă şi efectivă.

Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii